Hej!

Jag är en 32-årig frilansfotograf och content creator specialiserad inom sociala medier och marknadsföring. 
Min bas är i Sundsvallsområdet med omnejd. 

Har arbetat sporadiskt i denna roll sedan våren 2019 och på sidan av det bland annat både skapat och drivit supporterkontot 'Heybatanero' till fotbollslaget GIF Sundsvall samt kontaktgruppen 'Sundsvall Social Network'
På mitt cv finns dessutom flerårig erfarenhet med arbete inom försäljning och marknadsföring.

I rollen som fotograf och content creator hjälper jag företagare att bland annat stärka och utveckla sina digitala kanaler genom att kontinuerligt bistå med högkvalitativt material och konsultering för att optimera deras varumärke till fortsatt tillväxt.


Vad kan jag erbjuda?
+ Foto
Stillbildsfotografering av produkter, miljö, interiör eller detaljer för att visa upp vad ert företag eller verksamhet har att erbjuda. Kanske vill ni uppdatera er hemsida med nytt material, få bilder till en kommande kampanj eller varför inte visa upp era lokaler för att locka nya kunder? Jag hjälper er gärna med både idé och fotografering där syftet är att skapa ett professionellt innehåll att kunna publicera på kanaler som Facebook och Instagram. 
Jag tar också emot förfrågningar när det kommer till enskilda uppdrag som ett särskilt tillfälle eller evenemang.

+ Video
Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men samtidigt är det få saker som har en sådan genomslagskraft som rörligt material att kunna visa upp i rent marknadsföringssyfte. I det här fallet arbetar jag med kortare videos där målet är att effektivt få fram ett slagkraftigt budskap som snabbt skapar ett intresse hos den som tittar. Kan erbjuda material med både vanliga kamera och drönare.
​​​​​​​​​​​​​
+ Social Media Manager
Fler och fler företag väljer att satsa på sociala medier. I takt med uppstart eller drift inser många hur svårt det kan vara att veta vart man ska börja och hur man ska göra – det vill jag ändra på! Här kan jag bidra med allt från att ta fram en strategi till att hålla utbildning för dina anställda, men även sköta en del löpande eller ta hand om allt till 100% i rollen som Social Media Manager. Det här är en tjänst som alltid kommer till en fast månadskostnad med full administration över era önskade digitala kanaler. Tillsammans hittar vi ett skräddarsytt upplägg som passar just er!

+ Grafisk design
Förutom att stärka företag och dess varumärken genom bilder och rörligt material bistår jag även med mina kunskaper inom grafisk design för hjälp med att bland annat bygga upp hemsidor, skapa logotyper eller eventuella kampanjer.
​​​​​​​

Back to Top