Hej! Jag heter Joakim Forsberg och är en 29-årig frilansfotograf och konsult från Sundsvall. 
På mitt cv finns en bred erfarenhet av försäljning och marknadsföring där jag bland annat startat nätverksgruppen 'Sundsvall Social Network' och supporterkontot 'Hey Batanero' till GIF Sundsvall.
Till vardags arbetar jag inom dagligvaruhandeln och sedan april 2019 erbjuder jag dessutom mina tjänster som foto- och videograf, konsult samt social media manager till företag och verksamheter i Sundsvallsområdet med omnejd.​​​​​​​ 
Läs mer om mina tjänster nedan.
Vad kan jag erbjuda?
FOTO
Stillbildsfotografering till exempelvis produkter, miljö, interiör eller detaljer för att visa upp vad ert företag eller verksamhet har att erbjuda. Kanske har ni en ny lokal som står redo för invigning, en produkt som behöver få en skjuts eller ett fint närområde som ni önskar uppmärksamma? Jag hjälper er gärna med både idé och fotografering där syftet är att skapa ett professionellt innehåll att kunna publicera på kanaler som Facebook och Instagram. Självklart är jag också intresserad av enskilda uppdrag om ni önskar att föreviga ett särskilt tillfälle eller evenemang.  

VIDEO
Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men samtidigt är det få saker som har en sådan genomslagskraft som rörligt material att kunna visa upp i rent marknadsföringssyfte. I det här fallet arbetar jag med kortare videos där målet är att effektivt få fram ett attraktivt budskap som snabbt skapar ett intresse hos den som kollar. Ska vi slå våra kloka huvuden ihop? Ni har något som ni önskar sälja in, jag hjälper er att få det från idé till verklighet! 
​​​​​​​​​​​​​​
KONSULTERING
Information kommer inom kort..

SOCIAL MEDIA MANAGER
Har ni kanske försökt ta hand om era sociala medier själva men känner att det inte ger den effekt ni önskar. Har ni ingen som kan underhålla era sociala medier på kontoret eller är det bara så att tiden inte finns som krävs att hålla alla kanaler igång? Många företag startar upp olika sociala medier utan att veta varför och vad de ska använda kanalerna till. Det blir ett inlägg här och inlägg där men inget direkt planerat och strukturerat för att kunna nå ut till den verkliga målgruppen. Det vill jag hjälpa er att ändra på!​​​​​​​
Vill du veta mer?
Back to Top