Hej! Jag heter Joakim Forsberg och är en 30-årig frilansfotograf och konsult från Sundsvall. 
På mitt cv finns en bred erfarenhet av försäljning och marknadsföring där jag bland annat startat nätverksgruppen 'Sundsvall Social Network' och supporterkontot 'Hey Batanero' till GIF Sundsvall.
Till vardags arbetar jag inom dagligvaruhandeln och sedan april 2019 erbjuder jag dessutom mina tjänster som foto- och videograf, konsult samt social media manager till företag och verksamheter i Sundsvallsområdet med omnejd.​​​​​​​ 
Läs mer om mina tjänster nedan.
Vad kan jag erbjuda?
FOTO
Stillbildsfotografering som till exempelvis produkter, miljö, interiör eller detaljer för att visa upp vad ert företag eller verksamhet har att erbjuda. Kanske vill ni uppdatera er hemsida med nytt material, få bilder till en kommande kampanj eller varför inte visa upp era lokaler för att locka nya kunder? Jag hjälper er gärna med både idé och fotografering där syftet är att skapa ett professionellt innehålla att kunna publicera på kanaler som Facebook och Instagram. Tar också emot förfrågningar när det kommer till enskilda uppdrag som ett särskilt tillfälle eller evenemang.

VIDEO
Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men samtidigt är det få saker som har en sådan genomslagskraft som rörligt material att kunna visa upp i rent marknadsföringssyfte. I det här fallet arbetar jag med kortare videos där målet är att effektivt få fram ett attraktivt budskap som snabbt skapar ett intresse hos den som kollar. Kan erbjuda material med både vanliga kamera och drönare.
​​​​​​​​​​​​​
SOCIAL MEDIA MANAGER
Har ni försökt ta hand om era sociala medier själva men känner att det inte ger den effekt ni önskar? Har ni ingen som kan underhålla era sociala medier på kontoret eller är det bara så att tiden inte finns som krävs att hålla alla kanaler igång? Många företag startar upp olika sociala medier utan att veta varför och vad de ska använda kanalerna till. Det blir ett inlägg här och inlägg där men inget direkt planerat och strukturerat för att kunna nå ut till den verkliga målgruppen. Det vill jag hjälpa er att ändra på - genom en fast månadskostnad får ni full administration över önskade digitala kanaler och kan lägga tid och fokus på annat. Tillsammans sätter vi upp en gemensam plan och översikt på önskat upplägg.
Vill du veta mer?
Back to Top